Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar

Taller de mosaicos

Taller de mosaicos

En aquest taller infantil donarem a conèixer la tècnica dels mosaics als nens i nenes. Aquesta és una tècnica molt antiga i cal que la coneguin bé per a poder fabricar les seves pròpies creacions.

En el taller de mosaics us proposem realitzar boniques creacions amb diferents materials, com per exemple, la goma espuma, o l’anomenada goma eva, que ens anirà molt bé per a poder preparar el trencadís necessari per a emplenar bé el dibuix.

Els monitors de Plus Arts oferiran als nens i nenes diferents dibuixos a escollir, i aquests podran personalitzar-se segons les diferents èpoques o festes de l’any.

Els dibuixos podran ser de nadal, de sant Jordi, de la castanyada... o bé, podran ser dibuixos de les diferents estacions: la primavera, l’estiu, la tardor o l’hivern. És per això que podran adaptar-se segons el que es vulgui, segons la festa infantil o la celebració!

En definitiva, és un taller creatiu molt bonic i innovador, on els nens i nenes podran aprendre la tècnica del trencadís o tècnica de la creació de mosaics. De ben segur que nens i adults s’ho passaran genial creant aquestes manualitats.

Solicita información sin compromiso

Actividades relacionadas

 • Taller de animales porta fotos

  Taller de animales porta fotos

  Fabricaremos unos animales que serán los encargados de mostrar nuestras fotografías más divertidas, o bien, aguantar nuestras notas para que no nos olvidemos de todo aquello que tenemos que hacer.

  Ver más
 • Taller de dibujos 3D

  Taller de dibujos 3D

  Os proponemos una manualidad infantil muy sencilla a la vez que original: el taller infantil de dibujos 3D. ¡Simplemente con rotuladores y la técnica grafica que os explicaran nuestros monitores, conseguiréis que el dibujo quiera salir de la hoja!

  Ver más
 • Taller de palomitas

  Taller de palomitas

  ¡No sólo cuando vamos al cine podemos comer palomitas! Con este taller conoceremos la máquina de hacer palomitas, aprenderemos a hacerlas y fabricaremos la caja para llevarnos nuestras palomitas y poderlas comer. ¡Esto es todo un privilegio!

  Ver más