Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar

Taller de mosaicos

Taller de mosaicos

En aquest taller infantil donarem a conèixer la tècnica dels mosaics als nens i nenes. Aquesta és una tècnica molt antiga i cal que la coneguin bé per a poder fabricar les seves pròpies creacions.

En el taller de mosaics us proposem realitzar boniques creacions amb diferents materials, com per exemple, la goma espuma, o l’anomenada goma eva, que ens anirà molt bé per a poder preparar el trencadís necessari per a emplenar bé el dibuix.

Els monitors de Plus Arts oferiran als nens i nenes diferents dibuixos a escollir, i aquests podran personalitzar-se segons les diferents èpoques o festes de l’any.

Els dibuixos podran ser de nadal, de sant Jordi, de la castanyada... o bé, podran ser dibuixos de les diferents estacions: la primavera, l’estiu, la tardor o l’hivern. És per això que podran adaptar-se segons el que es vulgui, segons la festa infantil o la celebració!

En definitiva, és un taller creatiu molt bonic i innovador, on els nens i nenes podran aprendre la tècnica del trencadís o tècnica de la creació de mosaics. De ben segur que nens i adults s’ho passaran genial creant aquestes manualitats.

Solicita información sin compromiso

Actividades relacionadas

 • Taller de puzles

  Taller de puzles

  El taller de puzles o taller de rompecabezas de Plus Arts es una propuesta original para que los niños puedan diseñar y llevarse un puzle personalizado. Podrán usar un dibujo o una fotografía suya para realizar la manualidad infantil.

  Ver más
 • Taller de joyería

  Taller de joyería

  Los niños y niñas más presumidos podrán crear sus propias joyas en el taller de joyería infantil que os propone Plus Arts. Un taller para niños y adultos dónde todos podrán participar y aportar su toque personal y creativo para fabricar bonitas joyas.

  Ver más
 • Taller de farolillos

  Taller de farolillos

  El taller de farolillos infantiles es una actividad de navidad pensada para iluminar las calles el día de la llegada de los reyes magos. La actividad infantil de farolillos de navidad es una propuesta ideal para colegios, ayuntamientos, bibliotecas y otros eventos.

  Ver más