Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar

Taller de mosaicos

Taller de mosaicos

En aquest taller infantil donarem a conèixer la tècnica dels mosaics als nens i nenes. Aquesta és una tècnica molt antiga i cal que la coneguin bé per a poder fabricar les seves pròpies creacions.

En el taller de mosaics us proposem realitzar boniques creacions amb diferents materials, com per exemple, la goma espuma, o l’anomenada goma eva, que ens anirà molt bé per a poder preparar el trencadís necessari per a emplenar bé el dibuix.

Els monitors de Plus Arts oferiran als nens i nenes diferents dibuixos a escollir, i aquests podran personalitzar-se segons les diferents èpoques o festes de l’any.

Els dibuixos podran ser de nadal, de sant Jordi, de la castanyada... o bé, podran ser dibuixos de les diferents estacions: la primavera, l’estiu, la tardor o l’hivern. És per això que podran adaptar-se segons el que es vulgui, segons la festa infantil o la celebració!

En definitiva, és un taller creatiu molt bonic i innovador, on els nens i nenes podran aprendre la tècnica del trencadís o tècnica de la creació de mosaics. De ben segur que nens i adults s’ho passaran genial creant aquestes manualitats.

Solicita información sin compromiso

Actividades relacionadas

 • Taller de animales porta fotos

  Taller de animales porta fotos

  Fabricaremos unos animales que serán los encargados de mostrar nuestras fotografías más divertidas, o bien, aguantar nuestras notas para que no nos olvidemos de todo aquello que tenemos que hacer.

  Ver más
 • Taller de cocina

  Taller de cocina

  La actividad de cocina que os presentamos en forma de taller es un espacio infantil pensado para que niños y adultos puedan participar, creando diferentes comidas, ya sean aperitivos o postres, con la ayuda de nuestras monitoras cocineras.

  Ver más
 • Taller de marionetas

  Taller de marionetas

  ¡Os presentamos uno de los talleres más divertidos, el taller de títeres para niños! Cada niño podrá construir su propia marioneta, construida con diferentes materiales, para luego poder jugar con ella. El taller de marionetas es una propuesta para todas las edades.

  Ver más