Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar

Taller de mosaicos

Taller de mosaicos

En aquest taller infantil donarem a conèixer la tècnica dels mosaics als nens i nenes. Aquesta és una tècnica molt antiga i cal que la coneguin bé per a poder fabricar les seves pròpies creacions.

En el taller de mosaics us proposem realitzar boniques creacions amb diferents materials, com per exemple, la goma espuma, o l’anomenada goma eva, que ens anirà molt bé per a poder preparar el trencadís necessari per a emplenar bé el dibuix.

Els monitors de Plus Arts oferiran als nens i nenes diferents dibuixos a escollir, i aquests podran personalitzar-se segons les diferents èpoques o festes de l’any.

Els dibuixos podran ser de nadal, de sant Jordi, de la castanyada... o bé, podran ser dibuixos de les diferents estacions: la primavera, l’estiu, la tardor o l’hivern. És per això que podran adaptar-se segons el que es vulgui, segons la festa infantil o la celebració!

En definitiva, és un taller creatiu molt bonic i innovador, on els nens i nenes podran aprendre la tècnica del trencadís o tècnica de la creació de mosaics. De ben segur que nens i adults s’ho passaran genial creant aquestes manualitats.

Solicita información sin compromiso

Actividades relacionadas

 • Taller de mini tions

  Taller de mini tions

  Plus Arts presenta el taller de mini tions de navidad, donde los niños podrán fabricar su propio caga tio. Realizaran la manualidad con barro y construirán el caga tio de navidad para podérselo llevar y que les traiga muchos regalos.

  Ver más
 • Taller de maquillaje de fantasía

  Taller de maquillaje de fantasía

  El maquillaje de fantasía es la actividad estrella de todas las fiestas infantiles. Una monitora realizará maquillaje de fantasía para que los niños puedan convertirse en los personajes que más les gusten. Maquillaje de fantasía para fiestas infantiles.

  Ver más
 • Taller de pomperos

  Taller de pomperos

  Os presentamos una propuesta de taller infantil atractivo y diferente: ¡en este caso será un taller-actividad! En el taller de pomperos se construirá un instrumento para hacer burbujas de jabón gigantes y a continuación, podréis probarlo con la formula mágica.

  Ver más